Skip to content

Barbershop Den haag

Kapsalon Elegant, dé unisex Barbershop Den Haag

De zomer komt er weer aan en dat betekent voor veel mensen ook een andere coupe! Denk dan aan een lichtere haarkleur of juist een stuk haar eraf. Bent u hier ook aan toe? Of bent u gewoon op zoek naar een Barbershop Den Haag? Bij Kapsalon Elegant kunnen wij u hier verder mee helpen. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften en streven er tegelijkertijd ook naar om onze dienstverlening op het hoogste niveau te behouden. Daarom kunnen zowel mannen als vrouwen bij ons geknipt, geverfd en gewassen worden. Wat Kapsalon Elegant zo speciaal maakt, is dat wij naast onze barbershop Den Haag ook nog een beautysalon hebben. Bij onze beautysalon in Den Haag kunt u terecht voor allerlei behandelingen op het gebied van beauty. Nieuwsgierig naar onze diensten? Bezoek onze website om te kijken naar de mogelijkheden.

De behandelingen bij Kapsalon Elegant

Voor het knippen, verven en wassen van uw haar bent u bij ons als dames kapper in Den Haag aan het juiste adres. Uiteraard zijn mannen ook van harte welkom. Ook haarbehandelingen zoals Keratine en S.O.S hair repair kunt u bij ons terecht, want ook hen kunnen we knippen, maar ook voorzien van een trendy shave of trim. Een voordeel van onze Barbershop Den Haag is dat we ook diverse beauty behandelingen uitvoeren. Laat u na uw knipbeurt volledig in de watten leggen in onze beautysalon. Denk aan het epileren van uw wenkbrauwen, een totale make-over door middel van een make-up look of een microneedling behandeling. Heeft u altijd al de wens gehad om met mooie wimpers door het leven te gaan? Maak kennis met onze wimperlifting en wimperextensions behandeling!

Kom langs in onze unisex Barbershop Den Haag

Wij houden ervan om onze klanten met een tevreden gevoel de salon te zien verlaten, daarom staat onze dienstverlening hoog bij ons in het vaandel. Of het nu gaat om het knippen van uw haar of het laten waxen van bepaalde zones op uw lichaam, ons team staat voor u klaar. Kom langs in onze unisex barbershop in Den Haag! Maak gemakkelijk online een afspraak en boek uw favoriete behandelingen bij een van onze medewerkers. U vindt onze salon op de Rijswijkseweg 195, 2516 HC te Den Haag. Heeft u nog vragen omtrent uw afspraak of een behandeling? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers via 070- 213 09 10. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze Beautysalon Den Haag. Tot dan!

Maak nu een afspraak

We staan klaar om u te helpen