Skip to content

Beautysalon Den haag

Komt u ook langs in onze Beautysalon Den Haag?

Wordt het voor u ook weer eens tijd om een heerlijke beauty behandeling te ondergaan in een Beautysalon in Den Haag? Het is heerlijk (maar ook nodig) om onszelf af en toe even een momentje van rust te geven. Waar kan dit nu beter dan in een beautysalon? Bij Kapsalon Elegant helpen we u graag om uw wensen te vervullen! Onze ervaren medewerkers verlenen u graag de beste service om uw wensen en behoefte te voldoen. Wij staan bekend als unisex kapsalon en barbershop in Den Haag, want zowel mannen als vrouwen zijn bij ons van harte welkom! Daarnaast kunt u zich volledig laten verzorgen door onze behandelingen op het gebied van beauty. Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Bezoek dan gemakkelijk onze website. U kunt ook altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder.

De behandelingen in onze beautysalon in Den Haag

Een dag ontspannen bij onze beautysalon in Den Haag klinkt u vast als muziek in de oren! Wij hebben een ruim aanbod aan behandelingen waar u uit kunt kiezen. U kunt bij ons bijvoorbeeld uw wenkbrauwen laten epileren, waxen en zelfs hennabrows laten zetten. Ook voor behandelingen voor uw huid (zoals microneedling en microblading) kunt u bij ons terecht. Laat uw huid weer stralen door deze heerlijke, uitgebreide behandeling! Houdt u van mooie verzorgde wimpers? In onze beautysalon in Den Haag kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wimperlifting of het laten zetten van wimperextensions. Wilt u graag de deur uitlopen met zowel een stralende huid als een nieuw kapsel? Boek dan gelijk een afspraak in onze dames kapper Den Haag voor een knipbeurt of keratine behandeling. Zo is uw dag helemaal compleet en kunt u er weer tegenaan!

Zien we u bij Kapsalon Elegant?

Wij hopen van harte u snel te mogen ontvangen in onze Beautysalon Den Haag. Of dit nu voor een keratine behandeling is of voor een laserontharing, ons team staat voor u klaar! Uiteraard kunt u ook voor andere behandelingen bij ons terecht. U kunt onze salon vinden aan de Rijkswijkseweg 195, 2516 HC te Den Haag. Mocht u nog vragen hebben kunt u ons telefonisch bereiken op 070 213 09 10 of een kijkje nemen op onze website. Een afspraak maken gaat ook gemakkelijk online via onze site. Zien wij u snel bij Kapsalon Elegant? Wij kijken er in ieder geval naar uit om u te mogen ontvangen in onze salon!

Maak nu een afspraak

We staan klaar om u te helpen