Skip to content

Dames kapper Den haag

De beste dames kapper Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbare dames kapper Den Haag die voldoet aan uw behoeftes en wensen, maar heeft u die tot de dag van vandaag nog niet gevonden? Het toevertrouwen van uw haar en andere beauty behandelingen laat u natuurlijk graag aan gespecialiseerde kapsalons over. Bij Kapsalon Elegant bent u hiervoor aan het juiste adres! Wij zijn een unisex hairdresser, maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor diverse beauty behandelingen. Onze medewerkers streven naar het verlenen van het hoogste niveau aan service voor onze klanten. Door middel van ons ruime aanbod aan diensten, is er voor elke klant wel een passende behandeling. Bent u benieuwd naar onze diensten? Op onze website vindt u meer informatie over al onze behandelingen. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk online via onze website een afspraak maken.

De beste dames kapper Den Haag

Bij onze dames kapper in Den Haag kunt u terecht voor een ruim aanbod aan behandelingen. Wij zijn een unisex Barbershop in Den Haag, dus zowel mannen als vrouwen zijn bij ons van harte welkom. Voor haarbehandelingen kunt u bij ons gebruik maken van een keratine of S.O.S. hair repair behandeling, maar ook knippen, verven en wassen is uiteraard mogelijk. Onze kapsters zorgen er graag voor dat uw haar weer zal stralen!

 Daarnaast is onze kapsalon ook voorzien van een beautysalon in Den Haag. Wij helpen u graag verder met behandelingen zoals laserontharing, microneedling of het laten zetten van hennabrows. Ook het epileren en waxen van bijvoorbeeld uw wenkbrauwen kunt u bij ons laten doen. Op het gebied van uiterlijke verzorging en als dames kapper in Den Haag is kapsalon Elegant dé plek waar u moet wezen! Ons team bestaat uit gedreven medewerkers met een passie voor haar en beauty. Zo weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent.

Komt u langs bij de Dames kapper Den Haag?

Een ding is zeker, alle behandelingen op het gebied van haar en uiterlijke verzorging kunt u volledig aan ons overlaten. Boek eerst een knipbeurt en schuif daarna aan voor een wimperlifting of het zetten van wimperextensions in onze beautysalon. Onze dames kapper in Den Haag is gevestigd op de Rijswijkseweg 195, 2516 HC in Den Haag. Een afspraak maken kunt u gemakkelijk zelf via onze website doen. Wilt u toch liever een telefonische afspraak maken? Onze medewerkers zijn te bereiken op 070-213 09 10. We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen bij Kapsalon Elegant. Tot snel!

Maak nu een afspraak

We staan klaar om u te helpen