Skip to content

Laser ontharen Den Haag

Laser ontharen Den Haag

Laser ontharen in Den Haag? Natuurlijk klopt u dan bij ons aan. We zijn echt specialist op dit gebied. Niets is vervelender dan ongewenste haargroei en als geen ander kunnen wij u daarbij helpen om er voorgoed mee af te rekenen. 

Laser ontharen in Den Haag; zo keert ongewenste haargroei niet terug

Er zijn verschillende manieren om van ongewenste haargroei af te komen. De meeste manieren echter, maken dat de haartjes toch weer terugkeren. En dat heeft u dus niet als u kiest voor laser ontharen in Den Haag. Wij helpen u namelijk permanent van deze haargroei af. We werken als het gaat om laser ontharen in Den Haag met laserpulsen, pulsen die als geen ander in staat zijn om de haarzakjes te vernietigen. De laserstraal zorgt voor verhitting van het pigment in het haar in het haarzakje. 

Door deze verhitting gaat het haarzakje uiteindelijk kapot. Op dat moment kan er dus geen haar meer groeien. En omdat het haar alleen pigment heeft in het haarzakje tijdens de groeifase, is het wel zo dat laser ontharen in Den Haag verschillende keren uitgevoerd moet worden. Het is niet zo dat u na al slechts één behandeling al van uw ongewenste haargroei af bent dus. U dient verschillende behandelingen te ondergaan. Schrale troost; laser ontharen in Den Haag is prettig, zeker wanneer u voor onze specialisten kiest.

Ook de beste zonnestudio in Den Haag

Behalve dat wij u verlossen van ongewenste haargroei, hebben we u overigens erg veel meer te bieden. Zo vindt u bij ons ook de beste zonnestudio in Den Haag bijvoorbeeld, wanneer u een wat gezondere kleur wenst en even een verwenmomentje voor uzelf wilt creëren. Want behalve een leukere kleur, is het toch ook echt heerlijk toeven in de warmte die wij u bieden. 

We zijn een unisex hairdresser met een eigen barbershop

We zijn daarnaast ook nog een unisex hairdresser en hebben voor de beste verzorging van de baard een eigen barbershop. Ook voor epileren en waxen bent u bij ons aan het beste adres. We hebben make-up, bieden u microblading, plasma, Hifu en hennabrown. Ook op het gebied van wimpers kunnen we u met wimperextensions en wimperlifting prima van dienst zijn. Ook werken we met keratine en botox keratine en zijn we uw adres voor SOS hair repair. U leest dus dat we u op alle mogelijke vlakken van dienst zijn. En dat altijd op zeer professionele wijze. 

Maak nu een afspraak

We staan klaar om u te helpen