Skip to content

Microneedling Den Haag

Microneedling Den Haag

Kiest u voor microneedling in Den Haag, dan kiest u voor een behandeling waarbij de huid op zeer zachte en gecontroleerde wijze en ook doelgericht met een bepaalde diepte wordt geperforeerd. Een en ander vindt plaats met behulp van zeer fijne naaldjes die gemaakt zijn van chirurgisch staal.

Microneedling in Den Haag is bedoeld voor de aanmaak van collageen en elastine

Doel van de microneedling behandeling in Den Haag is om te zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Microneedling in Den Haag zorgt voor gecontroleerde beschadigingen in de huid. De huid blijft echter aan de oppervlakte wel intact. Aan de binnenkant ontstaan door microneedling in Den Haag gecontroleerde ontstekingsreacties waarna er een genezingsproces van de huid ontstaat. Juist dit genezingsproces stimuleert nadrukkelijk de natuurlijke productie van collageen en elastine. 

Resultaat is niet meteen zichtbaar

Houd er rekening mee dat na de behandeling de huid wat rood en roze kan worden en iets kan beginnen te schilferen. Dit duurt zo ongeveer twee dagen. Na de behandeling ziet u dus niet meteen resultaat. Dat kan wel tussen de zes en de acht weken duren. Aan de andere kant gaat de productie na de microneedling in Den Haag nog maandenlang door. U hebt er dus lang plezier aan. 

We kunnen u op een zeer breed vlak prima van dienst zijn

Microneedling in Den Haag is bepaald niet de enige behandeling die wij u aan kunnen bieden. Zo bent u bijvoorbeeld ook voor laser ontharen in Den Haag aan het beste adres en hebben we ook een prima zonnestudio. We zijn daarnaast een unisex kapper en hebben de beschikking over een eigen barbershop. We zijn er dus nadrukkelijk voor de man en de vrouw. We bieden ook hennabrown, wimperlifters, wimperextensions en werken met zowel keratine als botox keratine. We kunnen u dus op een heel breed vlak prima van dienst zijn. Iedereen is meer dan welkom om zelf het brede dienstenpakket dat we bieden te ervaren. Want dat dienstenpakket mag er zeker zijn. 

Prik uw verwenmomentje bij ons in Den Haag

In alles proberen we het de klant zo goed mogelijk naar de zin te maken en zeker ook tegemoet te komen aan hun specifieke wensen en eisen. Dat doen we ook nog eens tegen zeer betaalbare prijzen. Reden te meer dus om uw verwenmomentje prikken bij ons in Den Haag. Daar heeft nooit iemand ooit een seconde spijt van gekregen namelijk.

Maak nu een afspraak

We staan klaar om u te helpen